Loading...

► Travel Information: COVID-19

Holiday Inn Amsterdam
Kamers
1 Kamer, 1 Volw., 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kinderen
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kinderen

Gratis WiFi Beste prijsgarantie

Holiday Inn Amsterdam

Nu aanmelden voor de nieuwsbrief

Top deals Aanbiedingen  Informatie Winacties

Your e-mail address is already registered
Sorry, please enter a valid e-mail address

Hotel Informatie Holiday Inn Amsterdam


Ons hotel voorgesteld

Vanaf het recent gerenoveerde Holiday Inn® Amsterdam, dicht bij RAI Amsterdam, zijn Schiphol en bezienswaardigheden eenvoudig te bereiken.
Met de trein bent u snel op Schiphol en de metro brengt u in 15 minuten bij de Dam. Profiteer van een comfortabele accommodatie en gratis wifi in het 264 kamers tellende hotel. Vanaf het nabijgelegen metrostation RAI en treinstation Amsterdam Zuid kunnen zakelijke reizigers en toeristen overal komen.

In 15 minuten wandelt u naar RAI Amsterdam, het World Trade Centre en zakendistrict Zuidas. In het hotel bieden elf lichte vergaderruimten ruimte aan 450 mensen voor evenementen en conferenties. Na het werk kunt u genieten van een Starbucks koffie of biertje, met eventueel een heerlijke burger bij ons Open Lobby Restaurant & Bar.

De 264 ruime, lichte en pas gerenoveerde kamers van het hotel met schitterend uitzicht bieden ruimte aan vier personen – heel geschikt dus voor gezinnen. Het Anne Frank Huis, Rijksmuseum en het Concertgebouw zijn eenvoudig te bereiken met de metro, tram of taxi.

Ons vriendelijke personeel staat altijd voor u klaar. U kunt bij hen terecht voor alles van het huren van een fiets tot een rondvaart door de grachten. Hebt u energie over? Het fitnesscentrum is 24 uur per dag geopend en als u de straat oversteekt bent u in het Amstelpark, een van de mooiste parken van Amsterdam.

De Boelelaan 2, 1083 HJ Amsterdam, Nederland

Telefoon: 0031 (0)20 6462300

Perfect voor uw zakentrip

Het Holiday Inn Amsterdam hotel is gunstig gelegen nabij de RAI Amsterdam en Amsterdam Airport Schiphol en met 11 aantrekkelijk geprijsde, veelzijdige zalen is het een ideale locatie voor vergaderingen en speciale evenementen. Ons team helpt u graag bij het organiseren van een event of conferentie.