Holiday Inn Amsterdam
Kamers
1 Kamer, 1 Volw., 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kinderen
/Kamer (0-17 Jaar)
-
0
+
Volw.
Kinderen

Gratis WiFi Beste prijsgarantie

Restaurant & Bar

Holiday Inn Amsterdam

Restaurant & Bar Holiday Inn AMSTERDAM


Open Lobby Concept

 

Ontdek de levendig Open Lobby van ons hotel, een uitnodigende sociale ruimte waar u de hele dag door gerechten van onze internationale menukaart kunt proberen of met vrienden kunt bijpraten met een heerlijke cocktail terwijl u een bordspelletje speelt. Ons To Go Café biedt u vele opties om iets te eten of te drinken mee te nemen voor onderweg, deze is 24 uur beschikbaar. Vergeet niet om uzelf te trakteren op een heerlijk kopje STARBUCKS-koffie van een van onze twee STARBUCKS-koffiecorners. Heeft u geen zin om uit eten te gaan? Verblijf in de comfort van uw eigen kamer en laat uw eten op kamer brengen. Wij bieden 24 uur roomservice.

Menukaart


Deze Hotel vind U ook in de IHG APP

Open Lobby Holiday Inn München City Center

ONTBIJT & RESTAURANT


Het Open Lobby Restaurant is geopend vanaf 06:30 uur tot 22:30 uur voor ontbijt, lunch en diner. Het ontbijt wordt gereserveerd op Maandag – Vrijdag tussen 06:30-10:00 uur en op Zaterdag & Zondag tussen 06:30-11:00 uur.

OPENINGSTIJDEN Restaurant


Hieronder is een overzicht van de openingstijden

Ma-Vr, 6:30 – 10:00 Uhr, Za & Zo, 6:30 – 11:00 Uhr
Restaurant op de begane grond

dagelijks, naar 22:30
Restaurant op de begane grond
Geselecteerde maaltijden zijn ook beschikbaar via de roomservice*

Dagelijks, de klok rond
Op telefoonorder*

RESERVEER EEN TAFEL
0031 (0)20 6462300

EVENEMENTEN AMSTERDAM


Elegant genieten in AMSTERDAM

Ook het eten is voor deelnemers van evenementen en vergaderingen interesant. Daarom doen wij alles om Uw gehemelte te verwennen.

Het maakt niet uit of U 5 of 2.000 Gasten zijn, onze chefkok heeft altijd ideen voor een heerlijk menu. Kijk hiervoor op Vorschläge

Onze creative Team probeert altijd op speciaal wensen van U in te gaan. Met glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch of vegane wensen word natuurlijjk altijd rekening met gehouden.

Het maakt niet ui of Buffet, Menu, Galadinner, Business Lunch of Cocktail-ontvangst – de prijs en presentatie past altijd op UW budget, dat is belangrijk voor ons.