Loading...

► Travel Information: COVID-19

Holiday Inn Amsterdam
Kamers
1 Kamer, 1 Volw., 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kinderen
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kinderen

Gratis WiFi Beste prijsgarantie

Restaurant & Bar

Holiday Inn Amsterdam

Restaurant & Bar Holiday Inn AMSTERDAM


Open Lobby

 

Ontdek de levendige open lobby van ons hotel, een uitnodigende ruimte waar u de hele dag door gerechten van onze internationale menukaart kunt proberen of met vrienden kunt bijpraten met een heerlijke cocktail terwijl u een bordspelletje speelt. Ons To Go Café biedt u vele opties om 24/7 iets te eten of te drinken mee te nemen voor onderweg. Vergeet niet om uzelf te trakteren op een heerlijk kopje Starbuckskoffie van een van onze twee Starbucks koffiehoeken. Heeft u geen zin om uit eten te gaan? Verblijf in het comfort van uw eigen kamer en laat het eten op kamer brengen. Wij bieden 24 uur per dag roomservice.

Menukaart


Dit hotel vindt u ook in de IHG APP

Open Lobby Holiday Inn München City Center

ONTBIJT & RESTAURANT


Het open lobby restaurant is geopend vanaf 06:30 uur tot 22:30 uur voor ontbijt, lunch en diner. Het ontbijt wordt gereserveerd op Maandag – Vrijdag tussen 06:30-10:00 uur en op Zaterdag & Zondag tussen 06:30-11:00 uur.

OPENINGSTIJDEN Restaurant


Hieronder een overzicht van de openingstijden:

Ma-Vr, 6:30 – 10:00 uur. Za & Zo, 6:30 – 11:00 uur
Restaurant op de begane grond

Dagelijks, tot 22:30 uur
Restaurant op de begane grond
Geselecteerde maaltijden zijn ook beschikbaar via de roomservice*

Dagelijks, 24 uur per dag.

Op telefoonorder*

RESERVEER EEN TAFEL
0031 (0)20 6462300

EVENEMENTEN AMSTERDAM


Elegant genieten in AMSTERDAM

Bij een evenement kan ook eten erg belangrijk zijn. Laat een geweldige indruk achter door te kiezen voor heerlijke gerechten, bereid door Holiday Inn Amsterdam.

Het maakt niet uit of u 5 of 2.000 gasten heeft, een buffet, menu, business lunch, cocktail ontvangst of gala diner wenst; onze chefkok heeft altijd geweldige.

We behandelen elk evenement individueel, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. We staan ervoor om de beste prijs/prestatie belevening voor uw budget te realiseren.